top of page

Ontdek onze B&B

De B&B bestaat uit twee grote appartementen;  Radijs 1  op de begane grond en Radijs 2  op de eerste verdieping. Beide appartementen bieden optimale privacy.

Radijs 1 op de begane grond is gesitueerd in het voormalige woongedeelte van de boerderij en heeft een ruime indeling.

Een zitkamer met royale eettafel, bank en t.v., een gescheiden slaapgedeelte met een tweepersoons bed of twee eenpersoons bedden en een ruime douche en toilet en een aparte keuken met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. 

Gelegenheid om te koken bevind zich buiten het appartement. In deze keuken heeft U direct contact met de tuin en bij mooi weer kunt U op het gastenterras gezellig eten. In de keuken is alles (magnetron, 2pits gasstel, pannen etc.) aanwezig om te koken.  

Radijs 2 bevind zich op de eerste verdieping in de voormalige hooizolder. Een  ruime gecombineerde zitkamer met slaapgedeelte. verder is er een aparte keuken met eettafel en een badkamer met toilet, bad, douche en bidet.

 

De ontbijtkamer waar je gezellig kunt zitten, bevind zich op de begane grond en is voor beide appartementen toegankelijk.

Kinderen zijn van harte welkom als extra gasten. Dit altijd in overleg met ons.

Verder bieden wij onze gasten tijdens hun verblijf een groot gedeelte van onze tuin aan om heerlijk te kunnen zitten in de schaduw van een notenboom of te zonnen op het gras.

Fietsen of motoren kunnen in de schuur geplaatst worden.

  • Facebook Social Icon
bottom of page